Torna visszérből

Visszér torna, vénás torna

Február Csináld naponta: 20 perces visszértorna A legjobb, ha reggel és este is elvégezzük a gyakorlatokat, hogy a lábak kellőképpen át legyenek mozgatva. A legjobb, ha nem az ágyban, hanem a földön, esetleg szivacson torna visszérből. A lábakat kinyújtjuk, majd a térdeket összeszorítjuk, néhány másodpercig így tartjuk, ellazítjuk.

Vénás torna óriáslabdával

A feladatot egymás után ötször elvégezzük. Mindkét lábat ismét kinyújtjuk, majd a lábujjakat spiccbe szorítjuk, néhány másodpercig úgy hagyjuk, majd elengedjük. Akárcsak az előző gyakorlatot, ezt is ötször csináljuk végig egymás után. A lábak még mindig nyújtva legyenek, de most a lábfejeket mozgatjuk át úgy, hogy a néhány másodpercig leszorítjuk őket, majd elengedjük.

Ötször ismételjük el a torna visszérből A lábfejeket most nem leszorítjuk, hanem körkörös mozdulatokat írunk le velük, egészen pontosan tízet.

Visszerek megelőzése: tornagyakorlatok, lábtorna

Elsőre talán nem lesz egyszerű, de nem kell sietni, lassan is csinálhatjuk. A kezeket a tarkónkra tesszük, majd a lábakat pedig felhúzzuk, a térdeinket összeszorítjuk, majd jobbra és balra döntjük, ször egymás után.

maraton a visszér ellen

A lábunkat kinyújtjuk, majd először az egyiket, aztán a másikat emeljük olyan magasra, amilyenre tudjuk. A lábakat kinyújtjuk, majd az egyiket felemeljük, és lábfejünkkel 10 körzést végzünk. A másik lábunkról se feledkezzünk meg!

Mindkét lábat felemeljük, a térdeket összeszorítjuk, majd a medencét felemeljük, amennyire tudjuk. Tízszer egymás után megismételjük.

tabletta a visszérről

Jó hír, hogy ez a feladat a feneket is formázza. Mindkét lábat letesszük a földre, majd egy kicsit megemeljük az egyiket, és kinyújtva balra és jobbra mozgatjuk, ötször mindkét irányba.

Vénás torna óriáslabdával Szerző: WEBBeteg - Keczán Judit, gyógytornász Nemcsak az ülő életmódot folytatóknak, hanem álló munkát végzőknek és házimunkát végzőknek is ajánlható a vénás torna.

Mindkét lábbal tízszer végezzük el a feladatot. Tudj meg többet a www.

Visszér torna, vénás torna

Küldd be te is saját, de akár édesanyád, testvéred vagy más ismerősöd minél részletesebb sztoriját erre a címre e-mailben. A Nők Lapja Café szakértőjének segítségével kiválasztjuk a legjobb történeteket, amelyek — a beküldő nevének feltüntetése nélkül, vagyis torna visszérből módon — megjelennek a témával foglalkozó rovatunkban.

krém visszér amely jobb

Az a cél, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a megelőzés fontosságára és arra, hogy mit tehetünk a kínzó jóga visszerek kezelésére video ellen. Tetszett a cikk?

Lásd még